onsdag 20 oktober 2010

Blåa tossor

Ni vet dom där blå sakerna man sätter på över skorna på vårdcentralen, tycker ni dom är pinsamma? Inte jag. Klart man ska ta på dom, speciellt om det är sånt blaskväder som idag. Min tonåriga son tycker däremot att det är riktigt pinsamt. Han blev helt tokig när jag skulle ta en bild på honom när han hade "tossorna" på. Jag förstår inte varför? Han var ju så sööt ;) och så såg det ganska roligt ut. Skidor till fötter ( st 45 ) och så "tossor" på det...ja ni förstår ju själva ;)

Ja, som sagt, vårdcentralen med sonen idag. Kraftig förkylning, feber och öroninflammation. Medicin medicin medicin meddetsamma blev det för lilla Patric nu.
När han är sjuk så är han mammas lille pojk igen. Då duger mamma helt plötsligt ;)

Nu ska jag fika med min dotter. Vi ska smaska på chokladbollarna vi gjorde igår. Sen blir det en dusch och fix inför lite afterwork på Harry´s med PartyPillan, 2 x systrar och en vän till min ena syster. Kul!
Skönt med ett avbrott i vardagen. Tänk, snart får jag 3v avbrott i vardagen. Men då längtar man hem sen och gillar vardagen igen. Iaf för ett tag framöver.

Puss hej!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar