måndag 18 oktober 2010

?!?

Idag har jag varit hos läkaren igen. Mina värden som hade blivit bra var nu inte så bra igen tydligen :/ Va f***n. Dåligt Hb och järnvärde och så pratade läkaren nå´t om järndepåer ??...fattar nada ( min läkare på vårdcentralen är spansk och jag förstår var 5:e ord ungefär hehe ) Min kropp vill iaf inte ta upp järn så nu ska jag ta nå´n spruta för det.
Men nu förstår jag varför jag är så extremt trött.
All vätska i fötter o händer är biverkningar av medicinen ( skönt att jag slutar med den snart )
Känner mig helt uppsvälld i hela kroppen. Segt!
JAG VILL BLI FRISK!

När vi kommer hem från Thailand börjar jag jobba. Punkt slut! Om jag så är döende så SKA jag jobba. Jag orkar inte vara hemma mer nu. Det här är verkligen skittråkigt! Jag fixar inte tristessen och samma sega vardag varje dag. Jag vill jobba och ha lediga dagar att se fram emot och så vill jag ha LÖN varje månad. Jag känner mig ensam o utanför av att gå hemma. Astrist!
Jag tror man ( eller iaf jag ) blir sjukare av att gå hemma.

Jag har blivit besatt av att dansa hahaha Mams o Paps har spelet Just Dance till wii och det är så sjukt roligt. Men oj vad jobbigt det är. Motion för HELA kroppen och man blir helt genomsvett och slutkörd. I like!

På tal om motion så ska jag ut o gå en runda nu.
Hade hoppats på att gå ner nå´t kg innan det var dax att sätta på sig bikinin men all vätska i kroppen gör ju att jag bara går upp. Fy o bläää.
Men att ut o gå varje dag mitt mantra för kropp o knopp.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar