torsdag 7 oktober 2010

Busschaufförer

Läste i tidningen idag om att det har kommit in klagomål på busschaufförer i Kalmar.
Ja, ibland kan man få åka med ett riktigt rötägg. Man känner nästan känslan direkt man kliver på bussen att chauffören har en dålig dag eller inte trivs på sitt jobb. Inte ett leende eller ens en blick när man betalar ( man känner sig nästa besvärlig för att man kliver på bussen ) och sen gasar hon/han iväg innan man ens har satt sig. Färden går ryckigt och i hög hastighet.
MEN oftast finns det inget att anmärka på och flertalet chaufförer är bra. Många ggr när jag åker är det chaufförer med utländsk härkomst som kör och dom är riktigt serviceminded, hjälpsamma, trevliga och glada.

Jahopp idag är det torsdag och idag är det premiäröppning för Max. Min älskade man vill äta lunch där men det vill nog många andra oxå så jag funderar på om man orkar åka dit o trängas med alla andra?!

Ikväll är det oktoberfest på Baronen så dit ska jag iaf en runda. Igår hade jag möjligheten att gå på FFs modevisning på Byttan och jag vill så gärna sett Patrics lillebror Oliver ( som var med på visningen) men jag orkade bara inte ge mig iväg hemifrån. Var helt slut igår.
Jag la mig i soffan vid 20.00 och reste mig inte upp förrän det var läggdax vid 23.
Skönt!

Nu ska jag hoppa ur mysdressen och försöka fånga dagen ;)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar