tisdag 12 oktober 2010

Älgjakt

Emma ska idag vara med om sin första älgjakt. Hon och hennes dagiskompisar ska idag få jaga älgen ( utklädd fröken ) på dagis och sen oxå leta älgbajs ( chokladbollar ) Hahahaha kul idé tycker jag.
Själv ska jag göra ingenting idag. Eller jo, det ska jag ju har en hel lista med saker jag ska börja bocka av på men jag ska iaf bara vara hemma hela dagen.
Ska snart ge mig ut på en powerwalk. Älskar och gå när det är lite kallt ute och solen skiner. Jag blir mycket piggare när jag har varit ute o gått och min mage mår bättre. Så jag försöker gå två rundor varje dag nu.

Ingen har väl lyckats undgå att läsa/höra om det 2-åriga barnet som blev tagen som gisslan igår i Malmö. Fy vad hemskt!
Tänk om nå´n skulle slita Emma ur mina armar och hålla henne som gisslan.
Panik! Hemsk och otäck tanke. Vilka sjuka människor det finns!!!

Inatt har jag varit på värsta discot i Sthlm. Riktigt coolt ställe med 4 våningar och party på hög nivå. Var ute med en tjej som heter Lotta och hon var riktigt populär och alla slet och drog i henne. Förmodligen var hon väl nå´n form av kändis fast jag inte har fattat det. Vi hade iaf riktigt roligt och dansade som fan.
Det sjuka är att när jag vaknade och skulle gå upp så hade jag ont i fötterna( är ju svullen pga av vätska ) men min första tanke var: Jag ska aldrig mer ha högklackat. Jag trodde nog verkligen att jag hade gått i högklackat hela natten. Härligt när bra o roliga drömmar känns så verkliga att man tror det har inträffat!

Näähä...börja gå igenom to-do listan kanske?!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar