lördag 16 oktober 2010

Blogga

Alla ni andra bloggare där ute, varför bloggar just du?
Bloggen för mig är som en dagbok där jag skriver om mitt liv och min vardag, mitt sätt att ventilera, mitt sätt att "spara" minnen.
Jag har inget behov av att ha många läsare, jag skulle kunna låsa bloggen idag och bara ge ut lösenordet till dom jag vill ska kunna läsa min blogg.
Jag tycker inte det är konstigt att jag delar med mig till andra, kända eller okända om vad som händer i mitt liv. Jag har inga hemligheter eller något att dölja i mitt liv. Men jag skriver heller inte allt för privata grejer.
Jag lägger heller inte ut bilder på människor i min omgivning som inte har accepterat det eller vill det. ( Därför är det sällan bilder på min son, för han vill inte. Eller rättare sagt så ska han godkänna alla bilder och han är aldrig nöjd hehe )
Då kommer vi till den svåra biten...Emma. Emma kan ju inte svara på om hon vill vara med i bloggen eller inte.
Men hon tycker iallafall det är kul att titta på bilderna ;)
Men Emma ÄR mitt liv. 90% av min tid är jag med Emma.
Jag är stolt över min dotter och jag ser inte det som något konstigt att hon finns med på bild i min blogg. Jag skulle aldrig lägga ut någon naken bild på Emma. Aldrig!
Visst, det jag borde göra är kanske att skydda bilderna så att ingen kan kopiera dem. För det finns ju trots allt sjuka människor där ute som kan använda bilderna i annat syfte.
Jag har dock ett räkneverk som kollar alla mina besökare och som sparar allas ip-adress. Så vill jag veta vem som läser min blogg kan jag göra det.

Tidigare var bloggen nästan ett stressmoment för mig. Jag var stressad om jag inte hade hunnit skriva en dag. Så är det inte nu. Jag skriver när jag har tid eller lust. Tycker nog att facebook däremot har blivit ett stressmoment för mig. Sedan jag fick min i-Phone har jag nästan ett maniskt begär att kolla facebook.

Frågan jag ställer mig själv just nu är om jag ska släppa bloggen ett tag eller om jag ska fortsätta?
Jag får se...

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar