torsdag 30 april 2009

Nyklippt

Såhär snaggad har jag aldrig varit innan men jag är helnöjd. Klippte mig hos Johanna på Movement och hon fattade precis hur jag ville ha det! Hon får högsta betyg. Har redan bokat in en ny tid hos henne! Hon var super!
Sonens kommentar när han såg mig : Va fin du är! Den kommentaren värmde för han brukar alltid vara så kritisk. Han tyckte jag såg yngre ut. Det tackar vi för! ;)
Sambon tyckte oxå jag var fin. Han sa att jag såg lite "dirty" ut. Hm...ska jag tolka det som positivt? ;)

Har varit hos läkaren idag. Fick dock inget besked på min lilla knöl i bröstet...ska dit igen. Får vänta på en ny remiss. Suck!
Sen har vi lunchat på stan och så var jag och klippte mig. Nu har vi suttit ute och solat oss. Sonen har oxå sutit med en stund. Jag älskar stunderna när vi är samlade hela familjen.
Ikväll är det valborg, alltid lite ororande när man har ett tonårsbarn men jag tror inte jag behöver vara orolig. Jag litar på min son och jag tror jag har ganska bra koll på vad han ska göra ikväll. Kommunen har ordnat nå´n jättestor grej med konsert, disco i simhallen, lacergame, turneringar etc för en kostand av bara 20 kr och då ingick det bussresor oxå. Inte illa!
Men men...man kan ju aldrig vara riktigt säker så ikväll blir det många telefonsamtal för att kolla läget. Och sen så vet han om att han inte ska underskatta mig, jag hör o ser allt och vet mer än han tror ;)
Vi är hembjudna för lite grillning hos S & P och lille T. Ska bli trevligt. Vi ska först grilla sen gå och titta på majbrasan i Förlösa.
Emmas första valborg, det måste ju firas ;)
Imorgon åker sambon iväg tidigt så då blir jag golfänka några dagar. Känns lite trist men ändå skönt. Man behöver lite tid ifrån varandra ibland.
Men det är klart att vi kommer sakna pappa MU ;)
Trevlig valborg!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar