tisdag 14 april 2009

Tidningskändis

Japp, imorgon blir vi tidningskändisar =) Östran intervjuade oss i f-gruppen. Vi är 5 mammor som håller ihop och träffas och vi har pratat om att det är synd att det inte finns nå´t fik i Lindsdal. Så det var det vi pratade om i dag.
Min sambo som jobbar på Östran sa att jag inte skulle bli nöjd med hur bilderna blev på mig....hm...han sa att jag såg konstig ut. Kul o höra! Jaja...det får bli som det blir =)

Idag har Sara bjudit på god lunch. Alltid lika trevligt! Känns som om jag umgåtts med Sara i flera år men vi har bara träffats sedan våra små barn föddes. Alla vi mammor som ses kommer bra överrens o har kul ihop. Det känns väldigt bra! Skönt att hitta nya vänner på äldre da´r =)

Idag har Emma smakat morotspuré. Det verkade vara mumma =) Tänkte lägga in lite bilder på det senare. Kul att få testa lite smakportioner nu så att hon kanske kan släppa min bröst lite. (innan dom blir helt utsugna o hänger nere vid knäna hehe )

Budgivningen på stugan har satt igång. Det går sakta men säkert framåt. Jag hoppas det fortsätter gå bra mkt mer framåt så det blir en Thailandsresa iår...längtar tbax sjukt mkt. Och jag tror vi skulle behöva komma bort lite. Få umgås och rå om varandra lite!

Nu ska jag slappa i soffan en stund.

Puss hej

Tack älskade syster för att du hjälpte till idag. Du är grym!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar