onsdag 22 april 2009

Garderobsrensning

Lillsyrran har varit här och passat Emma medan jag har rensat lite i garderoben. Hann dock bara med 1 av 3 garderober. Får fortsätta en annan dag. Var iaf trevlig att ha syrran här en stund. Vi käkade lite, drack en vaniljlatté och kollade tv.
Hon ska komma imorgon oxå o passa Emma när pappa MU och jag ska gå på bio. Ska bli mysigt med lite kvalitétstid och skönt med några timmars bf ( barnfritt )

Idag har vi varit på babysim, sen tog vi en fika på stan och gick runt i lite butiker. Alltid lika trevligt att umgås med lattémammorna =)
Så kul att vi har hållt ihop från det att våra små älsklingar föddes. Vi träffades allihopa uppe på BB och sen har vi kilat stadigt sedan dess ;) Så mysigt att se hur våra barn växer och utvecklas. Och så himla skönt att kunna umgås med några som är i samma situation som en själv.

Imorgon ska jag boka partybowling på Harrys den 2 maj. Då ska "girlsen" ut och ha kul. Längtar!

Nähe...dax att plocka iordning och sen hoppa i säng. Ska upp och träna imorg bitti. Åååå va kul det ska bli...eh....sådär kanske men har man köpt ett träningskort ska det f**n användas.

Dagens höjdpunkt: Att jag hittade ett par byxor och en skjorta på stan idag som jag verkligen gillade

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar