söndag 19 april 2009

Ensam hemma

Patric har nu åkt till Turkiet och Emma är med sin pappa och sin moster Lina o handlar. Känns konstigt att vara hemma helt själv. Nu har jag lite egen tid och kan göra precis vad jag vill och vad gör jag? Jo jag sätter mig vi datorn...och så ska jag städa av på den inglasade altanen för mamsen och papsen kommer snart hit o fikar.



Idag har vi gjort en hel del. Vi har lämnat av Patric vid tågstationen. Snyft.... Vi tog en fika hos N o C. Vi pratade lite om midsommar som vi en enligt tradition firar hos oss.

Vi åkte förbi hemma hos mams o paps för att säga hej till lilla Meja, min systers barn. Hon föddes 3 mån för tidigt och ligger fortfarande på sjukhus men hon var hemma på permission idag. Dock är hon tvungen att ha syrgasen med sig. Lilla Meja...ett riktigt litet mirakel!

Jag har planterat lite blommor. Efter tjat från mamma. Hon var med när jag köpte blommorna för 2 v sedan hehe och jag har inte hunnit plantera dem än. Nu kommer dom ju hit o fikar snart så då var det lika bra att plantera så hon slipper tjata! Tänk att mammor kan var tjatiga trots att man är vuxen =)


Emma vinkar av brorsan vid tåget





Lilla Meja


Nähe dax att städa av altanen....

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar