tisdag 21 april 2009

Mamma hjälpte mig...

...att putsa fönsterna på den inglasade altanen igår. Härligt! För det fick hon 2 st 1 1/2 l mjölk . En röd och en grön Hahaha

Skönt att altanen är klar iaf, nu är det bara resten av huset. Nå´n som känner sig manad att vilja hjälpa till? =)

Igår var det fullt upp hela dagen. Först kom mamma hit och hjälpte till med altanen. Lillasyster Lina var oxå här, hon och MU grejade med en sak. Sen kom Sara och vi fikade. Hon fyllde år igår och hon hade med sig smörgåstårta som hade blivit över från Theos dop. Mycket gott. Sen så kom MUs farbror Kenneth på besök Och då visade det sig att Sara o han kände varann. Världen är liten.

Sen bar det iväg till BVC där vi skulle ha återträff med föräldrargruppen. Papporna var oxå med. Vi pratade smakportioner...Äh, kändes ganska meningslöst egentligen. Mest kul att papporna fick träffas igen. Vi mammor ses ju flera dagar i veckan ändå.

På vägen hem gick vi förbi hos Cissi och Adam som renoverar ett hus dom snart flyttar in i här i Lindsdal. Cissi är en av latté mammorna =) Kul att hon oxå snart bor här.
På vägen hem dök Sara och Patrik upp och frågade om vi ville hänga med dem hem och käka. Dom skulle hämta mat eftersom Sara fyllde år och dom ville bjuda.
Så männen tog hand om barnen och Sara och jag åkte och hämtade kinamat. MYCKET GOTT OCH TREVLIGT! Bra när vänner tar så´na initiativ ibland! Spontant är oftast roligast!

Jaa, så det blev en lång och händelserik dag igår men det var en bra dag och vi somnade nöjda och glada!

Hade en liten orolig stund under dagen när sonen hörde av sig från Turkiet o var lite småknäckt över att familjen han bodde hos inte kunde någon engelska. Hm...lite jobbigt kanske. Men nu har det löst sig och han är nöjd igen. Hoppas jag iaf =) Pratade med en av ledarna som sa att det svenska gänget blev behandlade som kändisar där nere. Dom var tydligen väldigt poppis =)


Fick precis höra att lilla Meja kommer hem från sjukhuset till helgen. Härligt!

Nu ska jag lägga mig och vila med min dotter en stund innan det blir trädgårdsarbete och handling på Maxi!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar