söndag 4 oktober 2009

Stockholm here we come?

Igår satt jag och tittade lite på jobb i Sthlm. Sambon får ju inget fast jobb här så tankarna går till att leta jobb i Sthlm.
Patric skulle inte ha något emot att flytta säger han. Han börjar gärna gymnasiet i annan stad. Emma säger inte så mkt. Hon gillar bara läget liksom ;)

Men vad säger VI da? Ja, jo, jag har inget emot att behöva flytta. Känns tufft att lämna vissa här hemma men...Sthlm ligger ju inte på andra sidan jorden om det nu skulle bli så ;)
MU har ju nyligen flyttat från Sthlm och är väl eg inte super pepp på att behöva återvända men om det inte finns nå´t annat val så tror jag inte att han tycker det är allt för jobbigt. Var faktiskt han som sa att vi fick börja kolla jobb i Sthlm.
Vi har många vänner där som jag tror han gärna kommer närmare.

OM det skulle bli en ev flytt tror jag ingen av oss har problem att få jobb...lägenhet skulle säkert gå att ordna snabbt oxå. MU känner ju halva storstaden känns det som.

Men som sagt...nu är detta bara tankar o funderingar, än så länge ;)

Idag ska vi "knacka på" hos min gode vän Ikea och ikväll kommer min älskling ÄNTLIGEN hem ;)

3 kommentarer:

  1. men nee :( ni kan ju inte bara lämna oss.. nu blir jag ledsen här! :(

    SvaraRadera
  2. du kan ju inte bara lämna oss här i lilla kalmar.. :) skojar . men det skulle bli tråkigt om ni flyttade.. men jag hoppas att det löser sig för er med jobb här i kalmar..

    SvaraRadera
  3. Lina: Det finns alltid en plats för dig hemma hos oss...OM vi flyttar så häng med ;)
    Josse: Ja, jo i första hand hoppas jag oxå det löser sig med jobb här hemma MEN jag skulle faktiskt inte ha nå´t emot att flytta heller ;)

    SvaraRadera