tisdag 6 oktober 2009

PMS-dag

Idag har varit en halvrolig dag. Vaknade med en enorm huvudvärk. Har varit trött o seg hela da´n. Irriterad på alla och less på det mesta!

Vantrivs här hemma för jag tycker det är så stökigt överallt. Tro det eller ej, men en liten tjej på 9 månader KAN stöka till. Och vi har varit slarviga med att städa ett bra tag nu. Har flera Ikea kassar med tvätt som ska sorteras , fönster som måste putsas, vi måste damma och städa ordentligt här hemma och inte bara "fusk städa". Det är så mycket måsten nu att allt bara blir en ond cirkel. INGET blir gjort. Vet inte vad jag ska börja med och jag har ingen ork eller lust att ta tag i det heller. Och inte nog med allt som måste göras här hemma, jag måste plugga teori oxå. *suck* Hur hittar jag energi?
Vi ska snart på semester och jag hoppas kunna suga i mig massvis med energi där MEN jag måste hitta lust o energi innan dess. Vi MÅSTE få i ordning här hemma innan vi åker!

Var på körskolan och pluggade i dag...blir sååååå trött på mig själv. Har börjat slarva och saker jag kunnat innan, kan jag helt plötslig inte. Ååå jag ger snart upp!
Jag har för mkt i huvudet nu...orkar snart inte tänka.
Jag har blivit glömsk, känner mig allmänt förvirrad, tankspridd, omotiverad och orkeslös. Har ofta huvudvärk och är konstant trött. Har såååå mycket saker jag borde vara glad över men ändå känner jag mig deppig?! Bläääää!
Usch vad jag gnäller...

Har varit på föräldrarmöte nu ikväll. Var info om gymnasieval. Skrämmande...Patric slutar snart 9an och ska börja gymnasiet. Mammas "lille" pojk.
Även om föräldrarmöten inte är super roliga att gå på så var det skönt att komma hemifrån en stund. Jag cyklade dit och hem och det var SKÖNT! Trots att det blåste som *fan* så kändes det inte alls jobbigt!
Jag skulle vilja vara med Emma hela tiden, älskar min dotter, men jag tror jag måste komma hemifrån lite mer. Ha mer egen tid. Bara få vara Malin.
Emma är EXTREMT mammig och det känns som om hon "äter" upp mig snart!
Men det är blandande känlsor jag har. För samtidigt som jag har börjat tänka på att börja jobba lite smått igen så får jag hjärtklappning och ångest bara av tanken på att Emma snart ska börja på dagis.
Förvirrad? Oja!

Mmm....om man skulle krypa ner o gosa med kudden. Jag tror jag behöver sova lite och förhoppningsvis vaknar jag pigg och glad imorgon och med en jävla massa energi ;)
Kanske ska göra mig ovänn med någon för jag brukar städa som bäst när jag är arg.
Nå´n som vågar reta upp mig? ;)

Imorgon är det babysim på schemat. Hoppas lillskruttan kan gå dit bara. Hon har blivit så förkyld igen och nu ikväll när jag var på f-möte sa MU att hon hade varit lite hängig. Hon har sovit ovanligt mkt idag oxå. Kanske börja bli sjuk?
Känns som om höstens förkylning bara går runt , runt , runt....
....precis som det gör i mitt huvud nu.
Dax att stänga av hjärnverksamheten för idag!

Over and out!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar