torsdag 8 oktober 2009

Eller inte?

Ska vi, eller ska vi inte åka till Öppna förskolan? Emma har varit ganska bökig inatt, täppt i näsan och lite hostig. Ingen feber och ganska så pigg idag men hon är ju som sagt väldigt snorig. Men alla är ju nästan förkylda nu så...kan det vara så farligt att vi går på ÖF idag? Emma skulle ju orka gå dit en stund, jag tänker mest på om andra mammor blir arga om jag kommer dit med ett snuvigt barn?!
Jag tycker det har varit förkylda och hostiga barn varje gång vi har varit där och jag har inte brytt mig så mkt om det så... äh, får se hur vi gör. Emma vilar nu, vi får ta beslutet när hon vaknar.
Hur el hur så ska jag en runda till körskolan idag men jag vet inte riktigt när än.
---

*Suck* Usch, jag känner mig så enormt disträ och samtidigt superstressad inombords.
Är så "snurrig" i huvudet! 1000 saker som bara maler o maler.
Körkortet, jobb ( ska börja jobba lite nu ), dagisfunderingar, ekonomin, saker som måste göras i huset ( tvättstuga o kök ), trädgården som ska fixas, fönster som måste putsas och så småningom även skrapas, Thailand...vi åker om 18 dagar.
Jisses, det är snart ju!
---
Funderar på packningen som ska med, handbagaget där vi måste se till att det mesta finns till Emma. Pass, flygbiljetter dit, hem o inrikes, hotellupgifterna mm. Måste prata med mams o paps om katten, måste snacka med Amanda som ska bo här lite...se´n har vi lite andra projekt som ska fixas innan vi drar.
Funderar och stressar upp mig över tanken på att Emmas vagn försvinner, eller att vår packning kommer bort....ÅÅåå vad jobbigt det här känns nu.
Kanske är bättre att stanna hemma ??? ;) Mmm eller hur?! Äh, kommer vi bara iväg så blir nog allt bra. Om nu nå´t försvinner så...ja, då får vi väl lösa det då. Matriella ting är skitsamma. Bara vi får må bra!
---
Jag tror vi alla behöver denna resan. Vila, umgås, slippa vardagen några veckor och bara ha det "lyxigt" ;)
Jag känner nu att jag behöver lite lyx i min tillvaro. Lyx för mig är att slippa, städa, tvätta, laga mat...behöver ju inte ens bädda sängen när vi är iväg. Wiihooo! Jag behöver inte bo på ett flashigt hotell...åh nää, nöjer mig med en bungalow eller bara en hängmatta under bar himmel om det är så. Lyx för mig är att få komma bort hela familjen tillsammans, kvalitétstid och att få slippa alla trista vardagssysslor!

I en hängmatta med en cocosdrink en solig dag under en palm på en strand i Thailand... Oslagbart! Jag läääääääängtar!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar