tisdag 16 augusti 2011

Varför läser DU min blogg?

För att du stör dig på mig och vill kunna prata mer om mig och det jag skriver? Eller är det för att du gillar mig och det jag skriver? Jag hoppas dom flesta gör det iaf. Fast jag vet att jag har några "snokare" här inne...och funderar på att låsa min blogg. Funderar på att man bara ska kunna läsa om man har lösenord. Trist men jag vill inte att vem som helst ska kunna läsa min blogg...i alla fall inte DU...just det , inte DU...så sluta läs NU!!!

Hehehe...kommer förmodligen inte låsa bloggen men jag är lite sugen.
Jag fattar inte varför man läser en blogg man är totalt ointresserad av och som man ändå stör sig på. Måste ju trots allt vara nå´t som lockar. Avundsjuka kanske?
Men vem fan är avundsjuk på mig? Bitterfittan Malle med kraftiga PMS problem och som lever ett helt vanligt "Svenssonliv".
Tvätt, städ, blöjbyte, handlar , lagar mat, går i myskläder för jämnan, har en trasig hand, är inte rik, har inte körkort, kollar på allsång på Skansen på tisdagar, sommarkrysset på lördagar, dricker ett glas rött då o då, kostar på mig hämtmat ett par ggr i månaden, handlar mina kläder på H&M o Gina Tricot , med andra ord inget lyxliv direkt, men härligt att det kan reta nå´n :)

Är jag avundsjuk på nå´n? Ja , herre gud, jag är avundsjuk på alla mina kompisar som bor i Sthlm. Jag vill oxå bo där!!! Avis på alla som har körkort. Avis på dom som reser flera ggr om året. Avis på Pillan som alltid är glad. Jag är avis på Nina som hade ett helt underbart bröllop i lördags, avis på Sara som alltid är snyggt sminkad och som är så jävla duktig och har börjat träna, avis på Cissi som har en skitsnygg soffa, ( och andra snygga möbler oxå för den delen )avis på Ann-Helen som har renoverat sitt hus hur fint som helst, avis på Ingela för att hon ska till Thailand, avis på Ramona för att hon alltid klarar allt så jävla bra trots att hon är ensamstående mamma, avis på det mesta faktiskt MEN..."ja ä int bitte" , inte ett dugg...jag är glad för deras skull ,pfffftttth...

Alla är vi nog lite smått avundsjuka men om jag var så avundsjuk så att jag störde mig på någon så skulle jag absolut inte läsa deras blogg om dom hade nå´n. Onödigt att lägga energi på det jö.

Nähe...nu ska jag ta en panodil och hoppas på att det ska göra mindre ont i min nacke och mitt huvud. Febern verkar ha släppt helt iaf. Men shit vad dålig jag var i går kväll och i natt. Hade grym feberfrossa. Läskigt!

Nu i em var fam. Hultén här med en fin korg med massa gott. Tack vänner!

Näe usch vad långt inlägg det här blev.

Tjing!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar