torsdag 21 juli 2011

Ensam

Kan du få en känsla av att vara ensam fast att du inte är det? Kanske låter konstigt, har svårt att förklara mig. Men hela mitt liv, iaf så länge jag kan minnas, så har jag känt mig ensam. Fast att jag har allt och väldigt många fina människor i mitt liv så känner jag mig ensam. Skumt!

Låter kanske deppigt, men jag är inte deppig ...Jo, fast lite deppig är jag av vädret. Det är såååå trist. Speciellt när man tittar på kommande dagars väder och inte ser någon som helst ljusning ...Usch!
Ge mig en resa till solen NU!

Jahopp och så börjar köket äntligen bli klart men det konstiga är att jag ändå inte känner mig speciellt överlycklig. Känns lite som," Åh vad kul, köket är klart" och så tvingar man fram ett fejk leende.
Det har tagit för lång tid och varit så mkt trassel, strul, tårar o irritation så jag tror helt enkelt att jag har slutat glädjas över att få nytt kök.
Men fint är det iaf :) ( bilder kommer )

Vad händer idag? Just nu intar jag frukost, Emma kollar på katten Gustaf och jag försöker hitta energi för att åka in till stan och gå på marknaden en stund.
Är inte sugen på det när man ser vädret men vi ska träffa Sara o Theo och det vill jag ju :)
Vi skulle höras av nu på morgonen/förmiddagen och sen får vi väl helt enkelt se hur vi gör.

Nähe, ryck upp dig nu Malla... :)




Ensam är stark sägs det men just nu känns det inte så

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar