söndag 19 juni 2011

Tokskriket

Idag fick vi sovmorgon, Emma vaknade kl 9. Otroligt skönt! Jag kände mig riktigt utvilad när jag vaknade men oj vilket dåligt humör jag har varit på idag.
Jisses! Mams o paps kom hit å en fika sen hängde jag med Josse o Lina till Maxi, då var allt lugnt. Sen när jag kom hem och skulle leta efter saker som vi har köpt till midsommar, priser till lekarna, och inte hittade dom i kaoset här hemma så fick jag, rent ut sagt, jucket. Tokjuck skulle jag vilja kalla det.
Det är verkligen grejer överallt här hemma och inte helt lätt att hitta nå´t. Och efter några veckor i detta kaos rann det helt enkelt över. Jag gick ner i källaren, sparkade på kartonger ( haha, ja jag vet, töntigt ) och sen skrek jag rakt ut. Tokskrek mitt högsta och tårarna sprutade.
Ja, man kan tycka vad man vill om det, men det kändes iaf bättre när jag väl hade lugnat ner mig.
Det är faktiskt nå´t jag kan rekommendera till er alla där ute när man är nära att explodera...skrik, skrik rakt ut! ;)
Men tänk på att det kan uppfattat som ren galenskap så gör det gärna där inte grannar å så kan höra. Jag valde källaren.
Nu i efterhand kan jag skratta åt det och mig själv...det är stort!

Jag har brister och jag är inte felfri men jag är en fantastisk människa ändå ;)

Eftermiddagen spenderade vi hos Nina och Christian. Planerade lite midsommar och även till deras bröllop.

Nu ikväll har jag varit hos mams o paps o fikat och lånat deras spis för att fixa köttfärs till tacosen som sen intogs här hemma med ungdomarna.

Nu ska jag njuta av lugnet och sen i säng.

Imorgon är det en ny dag och en ny vecka med nya möjligheter...

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar