fredag 17 juni 2011

Kökslös

Jag är nära ett nervsammanbrott. Sliter mig snart i håret, hoppar jämfota, skriker rakt ut...AaaaaaaaaaaAAAhhhh! Blir galen!
Ok...vi renoverar köket och det innebär att det blir lite kaos, såklart!
Men hur LÄNGE ska det eg behöva vara kaos?
För 3 veckor sedan rev vi ut allt i köket, då menar jag ALLT, stängde av vattnet, elen osv. Det står precis likadant NU som DÅ för 3 veckor sedan. Golvet är lagt men resten?
Det händer ingenting. Hela tiden dyker det upp saker som gör att det skjuts upp!
Jag blir tokig på riktigt snart!
Jag vill ha en spis, en ugn, en diskbänk...jag vill inte ha kyl/frys samt skafferi ( skafferi o skafferi, ett avlastningsbord med dom viktigaste varorna samt glas, bestick o tallrikar ) i tv-rummet, jag vill inte diska i världens minsta ho i tvässtugan, jag vill inte äta micromat eller grillat varje dag. Jag vill inte! Jag vill inte!
Kaos i huvudet, kaos i hemmet...KAOS är det!
Inte helt lätt att gå hemma i detta utan att få ett kraftigt anfall. Jag försöker verkligen bita ihop, men varje dag blir man besviken o ledsen för att planerna ändras...varje morgon man går upp o går ner i källaren för att sätta på kaffe, tar mjölk från kylen som står i vägen och brer en macka på en hylla i tvrummet...varje morgon biter jag ihop och tänker, det kommer bli bra snart. Mmmm Jo Tjena, när då??

Jag vill flytta...NU!

Men vill man göra mig glad så bjuder man på middag ;)

// Kökslös irriterad Malla

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar