lördag 25 juni 2011

Midsommar

Vilken bra dag och kväll vi hade igår. Fylld med skratt, bus, lekar, midsommarstång, dans, tipspromenad, gott att äta och dricka, musik och väldigt trevligt umgänge. Barnen hade jättekul och var pigga och glada från morgon till kväll. Underbart!
Precis som det ska vara en midsommar!

I torsdags em satt rörmokaren äntligen igång vattnet, elektrikern fixade så kyl, frys, spis och ugn funkade och vi hade ett kök. El, ja iaf halvfärdigt. Min syrra Lina och jag hjälptes åt att städa, fixa och plocka så att vi skulle kunna använda köket och ha det någorlunda rustat för fest här hemma.
( Tack för hjälpen bästa Lina. Vad skulle jag göra utan dig? )

Idag är jag pigg, var lugnt med alkoholen igår. Man kan ha kul utan att dricka mängder. Men jag är ganska trött. Emma är tokförkyld och sönderbiten av mygg så hon har inte sovit mycket inatt vilket innebär att jag inte heller sov.

Vi funderar på att hälsa på vänner från Sthlm som är i Köpingsvik och har även en tripp till Borgholm i tankarna men...vi får se status på Emma om en stund och även hur vädret blir.
Eller så stannar man helt enkelt hemma och bara softar. Det är inte helt fel det heller :)
Har varit mycket sista veckorna med kök, renovering, min hand, läkarbesök, kalas och tillställningar och jag känner mig faktiskt ganska trött och mosig i huvudet.
V I L A...vad är det?

I veckan åker vi till Kolmårdensdjurprak och hälsar även på min farbror med fru och bästa kusinen Petra med familj. Det ser jag verkligen fram emot.

Jag tänkte lägga in lite bilder sen från gårdagen men först...först ska jag ta en kaffe och bara softa!

Ha en underbar dag!

Ps. Pratade nyss med min fina son som firat midsommar i Böda. Pratade även med honom flera ggr under gårdagen och kvällen. Känner mig lugn ( ja el iaf någorlunda lugn...så lugn man kan vara när sonen är iväg ) och är stolt över att han sköter sig. Älskar dig Patric!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar