måndag 5 april 2010

Krupp

Vaknade vid 03 inatt av att jag hörde Emma böka inne i sängen, gick o tittade till henne, då hade hon panik för att hon inte kunde andas. Läskigt! Jag tog upp henne och hon pep och väste från bröstet. Andningen och hostan lät hemsk. Fick sitta med henne ett par timmar men det blev inte bättre. Vi fick åka in till barnakuten och Emma fick inhalera 2 ggr och se´n fick hon kortison. Blev mkt bättre men hon låter fortfarande när hon andas och hon är väldigt hes.
Shit vad läskigt det var inatt när jag kom in och såg henne stirra på mig i ren panik.
Trots att Patric hade krupp väldigt ofta när han var liten så hade jag glömt hur läskigt det är att se sitt barn ha svårt att andas.
Jag och Micke hade oxå krupp som små så det var väl bara väntat att Emma oxå skulle bli en liten "kruppis" tjej.

Nu sover lillfian, helt utslagen. Trött efter en kämpig natt.
Jag är oxå trött. Känner mig helt dåsig. Blir att slappa i soffan. Jag ska ta ut täcket o kudden och gosa in mig ;) Mannen är och jobbar. Det är hans födelsedag idag och den blev en smula annorlunda.
Men vi firade honom igår och det blev en bra em/kväll.
Vi spelade spel nästan hela kvällen, vilket var väldigt trevligt och roligt.
Trivselkvällar med spel som underhållning är väldigt mysigt. Mer spel åt folket!
Han blev lite firad idag oxå för Sara, Patrik och Theo kom hit på en fika och med sig hade dom bakelser...M som i MUMS!

Nu ska mysisarna på, täcket ut i soffan, jag där under, datorn i knät och så ska jag lägga upp lite bilder från påskhelgen!

Nu är påsken slut för denna gången. Känns rätt ok, bort med fjädrar och allt jäkla godis. Och så räcker det nog med att äta kokta ägg på ett tag...tycker min mage iaf :) (och förmodligen min man oxå hahaha )

Tjing!

1 kommentar: