söndag 11 juli 2010

Borta bra men hemma bäst

Ja, det stämmer faktiskt. När man har varit hemifrån ett tag, om så några dagar eller veckor, så är det alltid skönt att komma hem.
När vi skulle åka idag så hade jag nästan surläpp och tänkte: Neeej, jag vill stanna en natt till.
Men när vi väl var hemma så var det enormt skönt att kliva innanför dörren.
Nu ikväll så känner jag att jag bara vill vara hemma och inte åka iväg på ett bra tag.

Det där vet jag ( och alla som känner mig ) att det säkert kommer ändras snabbt. Jag är en rastlös själ och vill gärna resa bort och hitta på saker. Resa bort innebär inte en resa utomlands utan bara komma hemifrån. Se nå´t annat än dom väggarna man ser på dagligen...typ.

Nu är vi iaf hemma på obestämd tid och vi har haft några väldigt mysiga dagar i Malmö.
Dom två första nätterna lånade vi en lägenhet i Vellinge.
I torsdagskväll var vi på Lilla Torg i Malmö och käkade sjukt god mat på en japansk restaurang. Vi hade sällskap av Mickes kompis Patrik ( det var även hans föräldrar som lånade ut lägenheten )
Det var en väldigt trevlig kväll. Kommer inte glömma min mans min när han insåg att han var tvungen att äta med pinnar, dom hade inga vanliga bestick på restaurangen. Hahaha.

Fredagen spenderades i Malmö city. God lunch på mysiga restaurangen Gränden. Det stället rekommenderar jag att man besöker om man är i Malmö. Så mysigt. ( och väldigt gott )
Vi strosade runt lite på stan, fikade på Lilla Torg och sen avslutade vi med ett besök på stranden "Ribban". ( inte långt ifrån Zlatans hus )
Där fanns även en väldigt stor lekplats som vi lät Emma leka av sig på. Hon hade jätte kul och tårarna rullade när vi var skulle åka hem.
Fredagskvällen blev lugn. Middag hemma och så tittade vi på en film som jag har missat att se, Nyckeln till frihet. SÅ HIMLA BRA!

Lördagen packade vi ihop och drog till Höllviken där vi skulle spendera dygnet hos en "gammal" jobbarkompis till Micke.
Dagen avnjöt vi under solens strålar på stranden. Emma hade jättekul och skaffade sig snabbt kompisar. Hon var så duktig och snäll hela dagen och lekte många timmar med bara spann o spade.
På kvällen packade vi ihop mat, dryck o grill och begav oss ner till stranden igen där vi satt i flera timmar, badade ( dock inte jag = badkruka ) grillade , åt och drack gott. Mycket trevlig kväll som avslutades hemma på altanen med mycket prat o många härliga skratt.
Och Emma, vår lilla prinsessa var vaken till 23, och hon var pigg, glad och hade en jätte rolig och mysig kväll.
Och hon sov nästan till 09.00 idag. Det tackar vi för ;)

Nu sitter jag vid datorn medan mannen ser på VM-finalen. Snart är fotbollen över och jag får min man tillbaka.
Jag hoppas, liksom han, att Spanien vinner.

Det blir ingen sen kväll för mig idag. Jag är väldigt trött. Har sovit dåligt några nätterna pga förkylning och en enorm hosta.
Och framförallt pga av att det är sååååå varmt.
Man ska inte gnälla, jag vet, men fanken vad varmt det är. Måste det vara så varmt på nätterna? Då kan man väl iaf få önska lite behagligare temperatur?

Heja Spanien

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar