lördag 21 november 2009

Varning för känsliga läsare

Ja, om man är känslig och inte klarar av att höra "äckligheter" så sluta läs NU typ.
Igår kväll när jag sov som bäst vaknade Emma och var lite gnällig och orolig. Tog in henne till oss och det dröjde väl 10 min sen får jag mig en spya i ansiktet, följt av en till i vår säng. Tack för den televerket. Trevligt! Emma var själv full av kräks oxå så det var bara att tvätta, skölja, sanera och bädda om.
Micke flyttade ut på soffan och jag och Emma låg i sängen. Sen följde ett pass några timmar för att vara beredd på återkommande kräkningar. Tyckte så synd om min lilla älskling. Hon fick panik när hon skulle kräkas och efter så hulkade hon och grät.
När jag precis höll på att somna in vaknar jag av att min kära man kramar toastolen. Va? Han oxå sjuk.
Emma sov relativt bra resten av natten men Micke har haft en h-vetes natt.
Förlåt mina älsklingar, är nog jag som smittat er. Och Patric gör dig beredd. Du vet vad du har att vänta.

Jaa så denna lördagen blir en dag med sjukvård, tvätt och sanering. Härlig lördag. Precis det jag hade önskat mig. Är dock glad att jag redan haft mitt och att det nu, förhoppningsvis, dröjer väldigt länge innan kräkarsjukan knackar på dörren igen.

Nähe, jag ska återgå till saneringen men hoppas självklart att alla ni andra får en UNDERBAR lördag! ;)

2 kommentarer:

  1. Usch och tvi, hatar allt vad som heter kräk..min allra största fobi . När det kommer till mitt hem spritas det och tvättas i 100...Krya på er alla... Ps...det är inget som ni fått med er från Thailand? Bara en tanke!

    SvaraRadera
  2. Tack för att du gjorde det möjligt för mig att ha en underbart bra lördag! love u <3

    SvaraRadera