onsdag 25 november 2009

Har slutat blogga

Iaf i några dagar nu. Har inte haft lust. Har varit lite deppig. Vi har haft några jobbiga dagar med läkarbesök och oroliga besked. Emma är i gränszon ( ? ) för att utveckla diabetes. Vi har varit 3 dagar i rad och tagit blodsockerprov som varit förhöjda.
Så nu är barnkliniken inkopplad och Emma är under utredning. Vi ska skriva upp allt hon dricker varje dag, vi ska ta täta bs-prover, väga henne oftare osv.
Det ska även undersökas om hon är allergisk emot något eftersom hon ofta har diarré , hon vill knappt äta längre och hon går inte upp i vikt.
Blääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääää!
Känns inte så kul nu men det är bra att dom äntligen kollar upp varför Emma inte vill äta o ökar i vikt som hon ska och att dom tar dom förhöjda bs-proverna på allvar.

Emma har varit så duktig dom här dagarna, hon har inte sagt ett pip nå´n av gångerna som dom har tagit prover. Och när hon tog "svinis" sprutan igår sa hon heller ingenting. Modig tjej! Vi har heller inte märkt av några biverkningar mer än lite svullet där dom tog sprutan.

Vad har hänt annars da? Inte mkt, vi har hållt på med projekt källaren. Idag var vi på stan en runda, Maxi, samt Plantagen och Rusta.
Se´n cyklade Emma o jag och hälsade på Sara & Theo. Alltid lika trevligt.
Nu ikväll har syrran varit här och hälsat på. Hon skulle bada Emma men jag fick ta över när Emma hade roat sig med att bajsa i badkaret. Hahaha!

Och nu väntar en soft kväll framför tvn med sonen.

" Imorgon är en annan dag "

3 kommentarer:

  1. Stackars liten.. men nu får ni i alla fall hjälp...

    SvaraRadera
  2. ja malin.. i morgon e en annan dag.. jag hoppas på det bästa och tänker mycke på er men mest på lilla emma... lova att säga om det e något som jag kan göra.. kram på er.

    SvaraRadera
  3. Ja Ninna, det känns skönt att få lite "hjälp" nu.

    Tack Josse. Vill du hjälpa oss så kan du ju alltid putsa våra fönster? ;) *skojar*

    SvaraRadera