söndag 29 november 2009

Möhippa

Ja, igår blev jag överraskad med en möhippa ;)

Blev upphämtad av Sara, Pernilla och Lina ...vi åkte in till Baronen. Där mötte A-H och Ingela upp. Fika på Café Nilsson. Och efter det fick jag domen. " Du ska samla in pengar, helst 500 kr, så att du kan köpa en ny outfit tills ikväll" VA? Jag trodde jag skulle tuppa av. Tigga pengar? fy faan vad pinsamt! Men...dom var superallvarliga så det var ju bara att sätta igång.
Tog min påse och försökte hitta nå´n vänlig själ. Till min stora förvåning fanns det många vänliga själar och under en timme skramlade jag ihop ca 300 kr.
Skulle gå in på Baronen för att värma oss samt fortsätta insamlingen där när mina "snälla" kompisar säger. Här är 500 kr från oss.
VA? Jag hade inte behövt gå och tigga. Dom skulle bara testa om jag vågade! Vad säger man om så´na kompisar? SVIN! Tror inte svininfluensa vaccinet biter på dom haha. Och...hämnden är ljuv. Kraftigt ljuv!

Men så fick jag ju shoppa ny outfit och det var ju däremot kul ;) Hittade kläder på Vero Moda som jag är såå nöjd med.
Fortsatte för en paus på Krögers där vi intog alkoholhaltig dryck.
Vidare mot Sandra. ( livrädd att jag skulle provsjunga med Lars Kristerz, eller vad fanken dom heter ) men vi gick in på Banan. Spelade minigolf och kastade pil. Där mötte även Sandra upp oss. Så himla kul.

Vidare mot Lindsdal och hem till oss. Där dukades smörgåstårta och vin upp. Då ringde det på dörren och då kom även Cissi hit. Jag blev så himla glad.

Vi hade en mycket trevlig kväll med tjej "kackel"...me like!
Jag fick presenter. Ett underbart fint halsband med tillhörande armband. Jag blev rörd och väldigt glad. På presenterna var även många andra med som inte hade haft möjlighet att komma. Tack till er alla!

Vi fixade oss...vidare till Harrys och V.I.P hörnan där det intogs drinkar. Se´n blev det dans hela kvällen. Avslutade med käk på Café dream och sen en taxi hem. Steg innanför dörrarna kl 02.30

En lång , men fantastiskt rolig, dag och kväll.

Bilder från min möhippa kommer så småningom ;)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar