fredag 19 november 2010

Blöt

Ja man skulle väl kunna säga att jag blev blöt när jag cyklade hem ifrån jobbet idag. Eller blöt är eg milt sagt, jag blev plaskvåt! Satans skitväder. Inte nog med att det regnade, det blåste rejält oxå. Undra hur många svordomar jag hann säga tyst för mig själv under cykelturen från Norrliden/Havsörnen - Lindsdal ? Det va ett antal lååånga ramsor av ord som jag inte våga säga högt.
Men det gick iaf bra på jobbet och det känns bra.
Nu har jag bäddat ner mig i soffan under täcket och tänkte slappa innan det är dax att hämta vår lilla Emmis.
Vår älskade dotter som är inne i en period med ganska pendlande humör. Baby PMS ? ;)
Från att busa , skratta o vara glad till att bete sig som om hon vore besatt av exorcisten. Skriker som en galning och är tokarg.
Vilket humör hon har lilltösen. Jag fattar verkligen inte detta. Vem kan hon ärvt de humöret ifrån? Jag menar JAG som är så himla lugn och o-arg...eller?

Igår hade ja en riktig PMS dag. En "don´t mess with me" dag. Rektorn på Stagneliusskolan fick veta att han levde...hehe...I´m a bitch!
Om jag blir orättvist behandlad eller något beter sig illa emot mig eller mina närmsta då är jag inte nådig. Men oftast lyckas jag hålla odjuret i mig lugn och jag är i det stora hela en väldigt snäll och omtänksam person. Våga inte annat än att hålla med mig ;)

Nähe, en powernap får det bli. Lär somna gott till regnets smattrande. Iaf nu när jag slipper vara ute i skiten.

Ikväll är det fredagsmys för hela slanten. Räkisar (räkmackor)...mumsigt värre.
Jag jobbar i helgen och jag hoppas tiden går fort för på måndag ska jag få sniffa på en nyfödd bebis. Lilla Ninna. MYS <3
Undra om man blir sugen på en bebis till då? ( Patric du beöver inte vara orolig, du får flytta hemifrån om vi skaffar ett barn till hahaha )

Trevlig kväll!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar