onsdag 17 november 2010

06.00

För andra morgonen i rad vaknar jag pigg kl 06.00 , alla andra sover och för mig var det helt omöjligt att somna om. Inte ok!
På fredag ska jag börja jobba kl 07.00 , så då är det väl iof sig bra om jag fortsätter vakna vi den här tiden så jag verkligen kommer upp på fredag.
Jag ska gå brevid några timmar på en arbetsplats där jag ska börja jobba natt i nästa vecka.
Jag jobbar lite blandat dag o kväll denna helgen och jag ser fram mot det jätte mycket. Ok, jag ser eg inte fram emot att gå upp innan tuppen men det sa bli kul att få träffa nya arbetskamrater, få jobba och känna att man gör nå´n nytta igen.
Det känns skönt att jag ska jobba natt sen för då är jag inte ifrån Emma så mycket. Hon sover när jag drar till jobbet och när hon kommer hem från dagis dagen därpå så har jag sovit klart och är hemma och tar emot henne.

Nästa helg när vi drar till Sthlm i tre nätter är det första gången vi båda två är ifrån henne så "länge". 3 nätter??? Hur ska det gå? Emma kommer ha det bra med moster men vi kommer säkert sakna oss sjuka. Men...vi behöver lite vuxentid oxå och Emma behöver kanske vara från sin mamma lite så jag tror det här kommer göra oss alla gott.
Emma är inne i en manisk mammaperiod just nu.
-Mamma ska, mamma bära, mamma kom, mamma kan...MAMMA,MAMMA,MAMMA
Det nöts och klängs på mig mer än någonsin.

Är det nå´n period dom kommr in i, eller är Emma bara extra mammasjuk just nu?

Undra om jag skulle ut o röra på mig lite. Behöver ut o gå av mig all god Thaimat jag ätit och alla öl som råkat slinka ner. Det var beer o´clock alldeles för ofta under denna resan och det känns. Jag har fått ett extra lager hud runt mage och baken och vågen visar en ökning på några kg.
Men va f**n , vi har ju varit i Thaaiiiiiiland. Så det är värt det! ( jag försöker iaf intala mig de när magen väller över mina favoritjeans som knappt går att knäppa )
Inget gott i veckan sa vi men det sket sig ganska snabbt eftersom vi hade filmkväll igår. *suck* Chips o choklad...Karaktär, vad är det?

Nää, nu fick jag dåligt samvete. Nu ska Malla ut o valla fettet.
Hej hopp!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar